Etusivu

« aihelistaan

Postin Kala- ja Erämiehet ry


 • nimimerkki

  Vesa Niemi

  20.4.2018 klo 20:48
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Postin Kala- ja Erämiehet ry on Postin työntekijöiden ja innokkaiden kalastajien sekä metsämiesten vuonna 1966 perustama seura. Eli seuralla on ikää jo yli 50 vuotta. Mahtaako muita talon sisäisiä seuroja olla tässä iässä. Tällä hetkellä jäseniä seurassa on noin 20.
  Järjestämme vuosittain jäsenten ja perheenjäsenten kesken pilkki- sekä rantaongintakilpailut, joihin kaikki kynnelle kykenevät saapuvat.

  Seura omistaa myös mökin Taivalkosken Metsäkylässä. Mökki hankittiin reilu kaksikymmentä vuotta sitten metsästäjien sekä kalastajien tukikohdaksi samoille seuduille, jossa seuralla oli ollut mökki vuokralla Metsähallitukselta. Mökki on vaatimaton rintamamiestalon tyyppinen rakennus. Mökissä on kaksi kammaria ja tupa. Vuodepaikkoja on neljä. Lisäksi tuvassa on sohva. Mökki lämpiää sähköpattereilla, makuuhuoneiden pystyuuneilla sekä puuhellalla. Mökistä löytyy kaksi jääkaappia, mikro, kahvinkeitin, sähköhella ja pieni tv. Pihapiirissä on sauna, grillikatos, puuliiteri, ulkowc ja vesiputki. Vesi kannetaan mökkiin sisään. Mokiltä on matkaa Taivalkoskelle 30 km, Kuusamoon n. 100 km ja Ouluun n. 180 km.

  Postin Kala- ja Erämiehet tekivät ammattiosaston kanssa yhteistyösopimuksen vuodeksi. Täten osaston jäsenten on mahdollista vierailla seuran mökillä varsin nimellistä korvausta vastaan.
  Kala- ja Erämiehet pidättävät etuoikeuden varata mökki jäsenilleen pienriistan metsästysaikaan 10.9.-31.10. Mökki sijaitsee Etelä-Taivalkosken metsästysalueella. Alueella on kokoa yli 15000 ha.

  Jos mökillä käynti tai seuraan liittyminen kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä asianomaiseen.

  T. Vesa Niemi
  puh. 0405353881, v.niemi@hotmail.com tai vesa.niemi@posti.com
 • nimimerkki

  Vesa Niemi

  11.5.2018 klo 15:17
  Mökki on varattu viikon 23 (4.-10.6.)

 • nimimerkki

  Vesa Niemi

  25.8.2018 klo 12:34
  Mökki on varattu viikot 39-40.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Postin Kala- ja Erämiehet ry

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.