Etusivu

« aihelistaan

Tunnelmia Päijänneristeilyltä


 • nimimerkki

  Markku Siren

  23.8.2014 klo 23:59
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Liki 140 innokasta osaston jäsentä ympäri Keski-Suomea pakkautui tänään Päijänneristeilylle Hildenin risteilyjen luotettavalla m/s Suometar aluksella . Innostus risteilyä kohtaan oli melkoinen , sillä liki kaikki ilmoittautuneet myös materialisoituivat paikalle ja ajoissa .
  Musakkipuolesta piti luotettavasti huolta Blues Hessu ( Heinonen, huuliharppu ja laulu) kitaristinsa ( anteeksi en tiedä hänen nimeään ) kanssa . Lisätukea antoi myös Timo Veijanen komppikitaroineen . Tasainen soitto kävikin liki koko matkan ajan yläkannella . Kiitos Hessu & kumpp. siitä ! Saimme vieraaksi myös tulevan PAU:n puheenjohtajan Heidi Niemisen . Hienoa , että hän kerkesi kiireiltään mukaan ( suoraan työmatkalta Helsingistä ) ! Moni kävikin vaihtamassa hänen kanssaan ajatuksia matkan aikana .

  Matkalaisia oli koko Keski-suomen alueelta , Keuruun suunnalta ei tosin tainnut olla edustusta . Yhtäkaikki osallistujat olivat iloisella mielellä ja kova puheensorina täytti aluksen . Moni ilmaisi tyytyväisyytensä , että tälläinen risteily oli jäsenistölle järjestetty . Käytännössä kiitos kuuluu osaston pj/ PLM Harri Manniselle ja TSV Pauli Iltolalle . He risteilyn ideoivat ja myös järjestivät . Kiitos siitä heille :)
  Matkalla hiljennettiin edesmenneen PLM Timo Heikkisen mökin edustalla , jossa laskettiin myös muistokukat veteen . Samaan paikkaan on myös laskettu osa Timon tuhkista .
  Mökillä olleet Timon omaiset sytyttivät nuotion merkiksi , että olivat meidät havainneet .Siinä vilkuteltiin sitten toisillemme hetken aikaa . Timo on mennyt , mutta hänen työ ja muisto elävät niin omaisilla kuin meillä työtovereillakin vahvana . Oikeasti hieno mies . Liikuttava hetki kaikenkaikkiaan , ainakin allekirjoittaneelle .
  Runsas seisova pöytä oli tarjolla koko matkan ajan . Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ! Myös sää oli selkeä , onneksi ei satanut juuri risteilyreitillä . Parin tunnin matkan jälkeen alus heitti uparit ja ajeltiin samoja latuja takaisin . Oli mukavaa tavata tuttuja , jopa kaukaakin vuosien takaa ja vaihtaa kuulumisia . Lämmin kiitos kaikille mukana olleille omasta ja osaston psta !

  T Markku S

« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Tunnelmia Päijänneristeilyltä

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.