Etusivu

« aihelistaan

Jaksaminen


 • nimimerkki

  mika rajanen

  14.3.2014 klo 22:29
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Voimia kaikille postinjakajille niille joilta työsuhde päättyy,sekä niille jotka jäävät töihin. Ei ole helppoa. Joka tapauksessa mukavaa kevättä toivottavasti aurinko paistaaaaaaa!!!!

 • nimimerkki

  markku leskinen

  20.3.2014 klo 17:35
  olen samaamieltä mikan kanssa, että helppoa ei tule olemaan,
  mutta yhteishengessä me postilaiset tästäkin ehkä ehkä selvitään.
  Katsotaan rauhassa mitä kevät meille tuo ,tehdään johtopäätökset
  sitten myöhemmin, mutta kyllä tämä vähän arveluttaa.

 • nimimerkki

  markku siren

  21.4.2014 klo 02:01
  Samaa mieltä edellisten kanssa . Itella vetää perä edellä puuhun ja tässä vaiheessa postinjakajat saavat tuta sen nahoissan . Mutta voipi vielä koittaa hetki , kun joutuvat hattu kädessä anelemaan irtisanottuja takaisin . Kuten yleensäkin firman oikea jalka ei tiedä mitä vasen käsi tekee . Olen kuullut usealtakin taholta , että tätä hommaa ei ole mietitty lähimainkaan valmiiksi ennen YT kutsua .
  On tasan työnantajan homma hoitaa postit perille , jos työaika ei riitä piirin loppuun saamiseen . Ylityöt edelleen TES :in mukaan vapaaehtoisia , työnantaja ei voi olettaa , että jäljelle jäävät urakoivat irtisanottujenkin työt . Jos sellaisella edes uhkaillaan , yhteys omaan luottariin / PLM Harri Manniseen jos omalla työpaikalla ei luottaria satu olemaan . Esimiehille todella ikävä paikka , kun kaikki kaatuu taas kerran heidän niskaan , jos ja kun ongelmia tulee .
  Voitte Pointin etusivun(talon omat sivut siis) johdon ( kenenkäs muun ) blogeista käydä katselemassa millaista hyvin perusteltua kritiikkiä Yt:n jäljiltä ovat esittäneet niin työntekijät kuin esimiehetkin . ja sen miten ulkona ovat vastaajat , jos yleensä uskaltavat mitään kommentoida . Kuvaavaa asioista perillä olemisessa noin yleensä oli erään johtajan vastaus valitukseen nettikaistan hitaudesta työasemalla : ota yhteyttä help deskiin . Jep sieltähän kaistanleveyttä ennenkin on lisätty ... hoidetaan ihan muualla päin taloa .
  Seuraamme tilannetta työpaikoilla herkällä korvalla niin henkilötasolla , luottaritasolla , toimikunnan kokouksissa , kuin osaston johdossa mitä tuleman pitää . Puutumme PLM Mannisen johdolla epäkohtiin tarvittaessa . Koitetaan kuitenkin säilyttää hyvä yhteishenki omilla toimipaikoilla ja koko osastossa . Voimia minunkin psta kaikille ja hyvää kevättä !

  ps tervetuloa Multian mökille talkoisiin 24.5 ... siellä loistomahdollisuus tutustua paitsi upeaan mökkiimme , myös toisiimme . Siinä puuhailun lomassa
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Jaksaminen

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.