OSASTON PUHEENJOHTAJA VAIHTUI VUOSIKOKOUKSESSA 24.11.18

25.11.2018

Osaston syyskokous pidettiin la 24.11.18 Priimuksen asiallisissa tiloissa n 65 osaston jäsenen voimin .Kokouksessa käsiteltiin normaalit syysvuosikokousasiat :

esiteltiin ( ja hyväksyttiin)v 2019 talous - ja toimintasuunitelmat , sekä tehtiin henkilövalinnat niin osaston puheenjohtajan kuin toimikunnankin osalta .

PLM Harri Manninen sai mieluisan , vaikkakin myös haikean tehtävän luovuttaa puheenjohtajan nuijan seuraajalleen Marko Hytöselle . Marko on jo muutaman vuoden ollut varapuheenjohtajan tehtävässä toimikunnassa opettelemassa pj hommia , samalla kun on ollut myös Harrin varamiehenä PLM tehtävässä. Marko on Laukaasta kotoisin ja toimii Laukaan jakelussa myös luottamusmiehenä . Hänen luottamusmiesalueeseen kuuluu muutamia postinumeroalueita Laukaan lisäksi .Postimiesuraa Markolla on takana jo monta vuosikymmentä , joten kokemusta löytyy . Lisäksi hän on aktiivisesti mukana kotikuntansa Laukaan kunnallispolitiikassa ja palokuntahommissa mm.

Onnittelemme Markoa yksimielisen valinnan johdosta , toivottaen hänelle menestystä uudessa tehtävässään ja samalla kiitämme Harria monivuotisesta raskaasta tuplaroolista osaston pj/ PLM ! Harri jatkaa edelleen PLM toimessa kuten ennenkin , mutta voi nyt hengähtää osaston juoksevien asioiden hoitamisen suhteen . Samalla kiitän itse hlö kohtaisesti yhteistyöstä osaston sihteerin ominaisuudessa. Yksissä tuumin on asioita hoidettu yhteiseksi parhaaksi yhdessä toimikunnan ja jäsenistön kanssa .Hienoa aikaa!

 

Markku Siren